Monipuoliset rakennus- ja remontointityöt Riihimäeltä

Ota yhteyttä

Remontointi ja Rakennus Korpiaho Ky on laaja-alaisen osaamisen rakennusliike. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi rakennus- ja remontointityöt pienistä ja pikaisista töistä laajoihin korjausrakentamisen urakoihin. Palvelemme Riihimäeltä käsin koko Uudenmaan sekä muun Etelä-Suomen alueella.

Osaamisemme kattaa kaikki remontointiin ja korjausrakentamiseen liittyvät työt laajoista huoneistokorjauksista sisustus- ja pinnoitustöihin, kalusteasennuksiin sekä lattioiden korjauksiin. Toteutamme myös kylpyhuone- ja saunaremontit alusta loppuun asti.

Asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan ryhdymme myös uudisrakentamisen hommiin, rakennamme vaikka kokonaisen talon lattiasta kattoon! Laaja yhteistyökumppanien verkostomme varmistaa sen, että meiltä löytyy ammattitaitoinen tekijä jokaiseen tarvittavaan työvaiheeseen.

Remontointi ja korjausrakentaminen

Remontoimme kaikki kodin tilat ja pinnat laadukkaasti ja kestäviä ratkaisuja toteuttaen. Korjausrakentamisen asiantuntijoina meiltä hoituvat laajatkin huoneistokorjaukset ammattilaisen tehokkuudella ja taidolla. Pintaremonteissa hoidamme kaikki pinnoitustyöt, kuten maalaukset ja tapetoinnit huolellisesti yksityiskohtia myöten. Asennamme myös kalusteet ja olemme tarvittaessa apunasi jo kalusteiden valinnassa ja hankkimisessa. Huolehdimme myös lattiat moitteettomaan kuntoon vaihtamalla materiaalin uuteen tai korjaamalla vanhaa. 


Toteutamme myös uudisrakentamisen työt pienemmistä projekteista aina kokonaisen talon rakentamiseen asti. Kysy meiltä myös piharakentamisen palveluista!

Teemme myös kosteusmittaukset ja kuntokartoitukset

Palvelumme kattavat:

  • Kaikki sisustustyöt

  • Pinnoitustyöt

  • Sauna- ja kylpyhuoneremontit

  • Kalusteasennukset

  • Piharakentaminen

  • Talon rakennustyöt

  • Korjausrakentaminen

  • Vesivahinkokorjaukset.

Tutustu referensseihimme

Kylpyhuoneremontit

Remontoimme kaikki märkätilat ja huolehdimme vesieristykset kuntoon sertifioidusti. Toteutamme sauna- ja kylpyhuoneremontit kokonaisvaltaisena palveluna purkutöistä viimeisiin huolitteluihin asti. Kauttamme saat myös kaikki tarvittavat sähkö- ja putkityöt ammattitaitoisten tekijöiden toteuttamina. Tarvittaessa ja toiveesi mukaan huolehdimme myös uusien kalusteiden ja muiden tarvittavien tuotteiden hankkimisesta. 

Muistathan, että saat kauttamme palvelut myös vesivahinkokorjausten toteuttamiseen!

Kysy lisää