Kosteusmittaukset ja kuntokartoitukset Riihimäeltä

Ota yhteyttä

Remontointi ja Rakennus Korpiaho Ky on kosteusmittausten ja kuntokartoitusten sekä vesivahinkokorjausten asiantuntija. Kauttamme saat palvelut alan osaavan ammattilaisen toteuttamina, joko alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella tai yksittäisinä palvelun osina. Lisäksi toteutamme myös tarvittavat kuivaukset tai jälleenrakentamiset. Palvelemme Riihimäeltä käsin joustavasti niin Uudellamaalla kuin muualla Etelä-Suomessa.

Kuntokartoitukset

Kuntokartoituksessa tutkitaan rakennuksen mahdolliset riskipaikat sekä virheet. Ammattitaitoinen kuntotarkastaja paikallistaa tehokkaasti muuten helposti huomaamatta jäävät, piilevät kosteusvaurio. Tarpeen mukaan kuntokartoituksessa käytetään pintatarkastuksen lisäksi rakennekosteusmittaria ja lämpökameraa sekä suoritetaan laajempia kuntotutkimuksia. Kuntokartoituksesta laaditaan kirjallinen raportti, josta selviää havaitut vauriot, riskit, puutteet ja korjaustarpeet sekä suositukset ja toimenpide-ehdotukset.

Kosteusmittaukset

Toteutamme lisäksi kiinteistöjen kosteusmittauksia vahvalla ammattitaidolla. Kosteusmittaus suoritetaan kohteissa, joissa epäillään kosteusvauriota. Kyseessä voi olla sisäilman mittauksessa paljastuneet poikkeavat mikrobimäärät tai kuntokartoituksessa paikallistettu riskirakenne. 

Kosteusmittaus suoritetaan aina myös vesivahingon sattuessa. Kosteusmittauksessa selvitetään rakenteiden kosteusprosentti ja mittauksen perusteella arvioidaan tarvittavat korjaustyöt. Kosteusmittaus tulee aina suorittaa myös kuivauksen ja toteutettujen korjausten jälkeen.


Niin kosteusmittaukset kuin kuntokartoituksetkin on mahdollista tilata joko alusta loppuun asti toteutettuina valmiina palvelupaketteina tai vaihtoehtoisesti palvelun osina niin halutessasi.

Teemme myös remontointityöt

Vesivahinkokorjaukset

Kuntokartoitusten ja kosteusmittausten lisäksi olemme apunasi myös kosteusvaurioiden korjauksessa. Kauttamme saat kaikki vesivahinkoon liittyvät purku- ja korjaustyöt alan asiantuntijan tasokkaasti toteuttamina. Vesivahingon korjaustoimenpiteet koostuvat vaurioituneiden pintamateriaalien ja mahdollisesti myös rakennuksen rakenteiden purkamisesta sekä tarvittavien alueiden uudelleen rakentamisesta. 


Käytämme korjaustöissä aina asianmukaisia rakennusmateriaaleja ja -välineitä, varmistaen huolellisesti viimeistellyn lopputuloksen. Voit luottaa ammattitaitoomme vesivahinkokorjauksissa, sillä olemme työskennelleet alalla jo yli kahden vuosikymmenen ajan toteuttaen vaativiakin kohteita erinomaisin tuloksin.

Tutustu referensseihimme